BLACK FRIDAY je tu!⚡Platí do neděle 24. 11. 2024
BLACK FRIDAY je tu!⚡Platí do neděle 24. 11. 2024
Zdravější, šťavnatější a chutnější vaření s objemem až 15 l, 4 automatické programy, rozsah teplot: 20°C až 95°C, časovač: až 100 hodin.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Sous-vide (francouzsky “vakuově”) je metoda pomalého vaření vakuově balených potravin při relativně nízké a přesně regulované teplotě.
Přesné nastavení teploty v rozsahu od 20 do 95 °C s krokem po 0,5 °C.
Přesné nastavení času až do 100 hodin s minimálním krokem po 1 minutě.
Pohodlné dotykové ovládání umožňuje zapnutí potřebného režimu pouhými několika doteky. Podsvícený displej zobrazuje momentální teplotu a čas zbývající do konce postupu vaření.
Umožňuje vám vytvářet vlastní postupy vaření nastavením času a teploty.
Každý program představuje optimální kombinaci teploty a času vaření pro šťavnaté a křehké maso, drůbež, zeleninu a ovoce, ryby, mořské plody a mnoho dalšího.
Sous vide vaření není možné bez vložení surovin do vakuového sáčku. To je možno bezvadně provést pomocí vakuové svářečky AENO, která je navržena pro automatické odsávání a utěsňování sáčku s potravinami.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
PharmDr. Kamila Horníčková
Mgr. Pavla Horáková
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Zdenka Morvai
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.