Bio rýže, oblininy a luštěniny se pěstují bez působení chemických látek a pocházejí z ekologického zemědělství. Do bio obilninových výrobků se nepřidávají umělé konzervanty, dochucovadla a ani "éčka". Patří sem špalda, jáhly, bulgur, ovesné vločky, quinoa, červená čočka, amarant a další oblíbené výrobky, které najdete u nás napříč značkami, a to včetně českých Country Life a Allnature.
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Pseudoobilovina s jemnou máslovou chutí je přirozeně bezlepková.
99 Kč
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA Výhodná cena
Kroupa přirozeně bezlepková plodina, která obsahuje bílkoviny i…
62 Kč 50 Kč -19 %
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Rýže Basmati je přirozeně bezlepková, lehce stravitelná a vhodná pro…
59 Kč
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Jáhly v BIO kvalitě jsou výborné zejména k přípravě sladkých i…
60 Kč
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Černá čočka beluga v BIO kvalitě je ideální do salátů, pomazánek,…
85 Kč
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA Výhodná cena
Bulgur je lehce stravitelný, má skvělou chuť a velice zajímavé…
47 Kč 41 Kč -13 %
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Rýže Basmati je přirozeně bezlepková, lehce stravitelná a vhodná pro…
599 Kč
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Fazole jemně ořechové chuti, vhodné pro přidání do salátů, přípravě…
65 Kč
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Fazole mungo v BIO kvalitě lze konzumovat jako přílohu. Můžete je ale…
65 Kč 62 Kč -5 %
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Cizrna v BIO kvalitě je oblíbenou součástí vegetariánských a…
65 Kč 62 Kč -5 %
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Jasmínová rýže je bezlepková potravina pěstovaná zejména v oblasti…
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Přirozeně bezlepková potravina, velmi snadná na přípravu a lehce…
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
V kuchyni využijeme jasmínovou rýži natural BIO do salátů, polévek,…
Jáhly (kuličky z prosa setého) vlastně nejsou ničím novým, společně s kroupami totiž vždy patřily do staročeské kuchyně. Jedná se o bezlepkovou obilninu vhodnou pro celiaky a ty, kteří trpí alergií na lepek.
Existují různé druhy bulguru - nejčastěji je ale namáčeným, usušeným a nasekaným produktem pšenice. Bulgur je předvařený, a proto jeho příprava zabere jen chvilku. Pokud byste ve svém jídelníčku rádi nahradili rýži, bulgur je k tomu jako stvořený. Chutný je ale jak teplý, tak i studený.
Kuskus (jinak také Cous Cous) je krupičkou z ječmene, prosa nebo pšenice. Jeho příprava je opravdu jednoduchá, stačí ho jen zalít vroucí vodou, hladina vody by měla být zhruba 1 cm nad vrstvou kuskusu. Následně je důležité nechat kuskus pod pokličkou nabobtnat.
Pohanka se doporučuje jíst hlavně v chladném období, protože skvěle prohřívá organismus. Nejvíce ji ale ocení cévní systém - obsahuje totiž rutin, který se podílí na jeho pružnosti, navíc je výborným antioxidantem a skvěle podporuje funkci vitaminu C v našem těle.
Pokud k přípravě pokrmů zvolíte drobounké kuličky (velikostí podobné kuskusu) amarantu neboli laskavce, neubráníte se tomu, aby byl výsledek vždy mírně křupavý. Zároveň díky této superpotravině vstřebáte velké množství bílkovin, vlákniny, minerálních látek a vitaminů.
Kategorii Bio rýže, obilniny a luštěniny najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Bio rýže, oblininy a luštěniny se pěstují bez působení chemických látek a pocházejí z ekologického zemědělství. Do bio obilninových výrobků se nepřidávají umělé konzervanty, dochucovadla a ani "éčka". Patří sem špalda, jáhly, bulgur, ovesné vločky, quinoa, červená čočka, amarant a další oblíbené výrobky, které najdete u nás napříč značkami, a to včetně českých Country Life a Allnature.
Jáhly (kuličky z prosa setého) vlastně nejsou ničím novým, společně s kroupami totiž vždy patřily do staročeské kuchyně. Jedná se o bezlepkovou obilninu vhodnou pro celiaky a ty, kteří trpí alergií na lepek.
Existují různé druhy bulguru - nejčastěji je ale namáčeným, usušeným a nasekaným produktem pšenice. Bulgur je předvařený, a proto jeho příprava zabere jen chvilku. Pokud byste ve svém jídelníčku rádi nahradili rýži, bulgur je k tomu jako stvořený. Chutný je ale jak teplý, tak i studený.
Kuskus (jinak také Cous Cous) je krupičkou z ječmene, prosa nebo pšenice. Jeho příprava je opravdu jednoduchá, stačí ho jen zalít vroucí vodou, hladina vody by měla být zhruba 1 cm nad vrstvou kuskusu. Následně je důležité nechat kuskus pod pokličkou nabobtnat.
Pohanka se doporučuje jíst hlavně v chladném období, protože skvěle prohřívá organismus. Nejvíce ji ale ocení cévní systém - obsahuje totiž rutin, který se podílí na jeho pružnosti, navíc je výborným antioxidantem a skvěle podporuje funkci vitaminu C v našem těle.
Pokud k přípravě pokrmů zvolíte drobounké kuličky (velikostí podobné kuskusu) amarantu neboli laskavce, neubráníte se tomu, aby byl výsledek vždy mírně křupavý. Zároveň díky této superpotravině vstřebáte velké množství bílkovin, vlákniny, minerálních látek a vitaminů.
Kategorii Bio rýže, obilniny a luštěniny najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.