Sladká či jemně hořká chuť, kousek potěšení pomalu se rozplývající na jazyku. O čem je řeč? O čokoládě. To, že jí podlehnete, však nemusí být hříchem. Bez výčitek si můžete dopřát kvalitní čokoládou s vysokým obsahem kakaa a bez přidaného cukru. U té nevadí, že se vám nepodaří přestat uždibovat.
Báječná 47 % čokoláda na vaření, nebo jen tak na mlsání.
26 Kč
Tabulka hořké 70% čokolády, intenzivně hořký zážitek.
32 Kč
Jedinečná hořká čokoláda s 99 % kakaa a velmi intensivní chutí.
65 Kč
Jemná mléčná čokoláda slazená přírodním třtinovým cukrem, ovoněná…
55 Kč
Sametově mléčná čokoláda.
34 Kč
Čokoláda s velmi vysokým obsahem kakaa s jemnou chutí díky použitému…
59 Kč 55 Kč -7 %
Jemná hořká čokoláda s vysokým podílem celých lehce pražených mandlí.
59 Kč
70% hořká čokoláda s drcenými praženými mandlemi.
34 Kč
Mléčná čokoláda s nugátovou náplní 42%.
50 Kč
Hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaové sušiny nejméně 50 %.
50 Kč
Jemná hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa ovoněná pomerančovou…
48 Kč
Jemná hořká čokoláda s vysokým podílem celých lehce pražených oříšků.…
66 Kč
Čokoládové mléčné jazýčky, mlsání nejen pro děti.
36 Kč
Hořká čokoláda s celými praženými jádry lískových ořechů 25% a…
61 Kč
Vynikající čokoláda v BIO kvalitě ze dvou vrstev, mléčné s espressem…
52 Kč
Hořká čokoláda vyrobena z prvotřídního kakaa v BIO kvalitě s…
65 Kč
Hořká čokoláda s marcipánovou náplní 44%.
50 Kč
Čokoláda s nejjemnějším Arriba kakaem a sušenými ostrými papričkami,…
66 Kč
Jemná hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaových částí slazená…
49 Kč
Mléčná čokoláda s obsahem kakaové sušiny nejméně 30%.
50 Kč
Čokoládová tyčinka bez přidaného cukru.
34 Kč
Čokoláda s vysokým procentem kakaa má velmi jemnou chuť díky…
65 Kč
Mléčná čokoláda obsahuje 45% krému s kokosem.
50 Kč
Čokoláda potěší vaše chuťové pohárky, ale dodává energii a zvyšuje bystrost. To, že má čokoláda léčivé účinky, už věděli staří Aztékové a Mayové, kteří o ní mluvili jako o posilujícím prostředku.
Na trhu je nepřeberné množství čokolád. Hlavní rozdělení čokolád je podle obsahu kakaové sušiny.
U méně kvalitních čokolád je hlavní složkou produktu cukr a kakaové máslo. Chcete-li si vychutnat kvalitní čokoládu, dbejte na podíl kakaové sušiny v čokoládě. Zjednodušeně řečeno: čím větší podíl, tím kvalitnější. Aby měla čokoláda pozitivní vliv na naše zdraví, je třeba konzumovat jen tu nejkvalitnější, tedy s obsahem kakaa minimálně 70 % a výše. A přece jen se držet hesla: všeho s mírou! Ale tak je tomu u všeho... Takže ochutnejte lahodnou čokoládu Balance.
Kategorii Čokolády najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Sladká či jemně hořká chuť, kousek potěšení pomalu se rozplývající na jazyku. O čem je řeč? O čokoládě. To, že jí podlehnete, však nemusí být hříchem. Bez výčitek si můžete dopřát kvalitní čokoládou s vysokým obsahem kakaa a bez přidaného cukru. U té nevadí, že se vám nepodaří přestat uždibovat.
Čokoláda potěší vaše chuťové pohárky, ale dodává energii a zvyšuje bystrost. To, že má čokoláda léčivé účinky, už věděli staří Aztékové a Mayové, kteří o ní mluvili jako o posilujícím prostředku.
Na trhu je nepřeberné množství čokolád. Hlavní rozdělení čokolád je podle obsahu kakaové sušiny.
U méně kvalitních čokolád je hlavní složkou produktu cukr a kakaové máslo. Chcete-li si vychutnat kvalitní čokoládu, dbejte na podíl kakaové sušiny v čokoládě. Zjednodušeně řečeno: čím větší podíl, tím kvalitnější. Aby měla čokoláda pozitivní vliv na naše zdraví, je třeba konzumovat jen tu nejkvalitnější, tedy s obsahem kakaa minimálně 70 % a výše. A přece jen se držet hesla: všeho s mírou! Ale tak je tomu u všeho... Takže ochutnejte lahodnou čokoládu Balance.
Kategorii Čokolády najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.