70% hořká čokoláda s drcenými lískovými oříšky.
37 Kč
Mléčná čokoláda s kousky pražených jader lískových ořechů 12% a s…
50 Kč
Čokoláda slazená přírodním třtinovým cukrem a neobsahuje sójový…
60 Kč
Dražované mandle v mléčné čokoládě a skořici.
139 Kč
Čokoládová nugátová tyčinka s rýžovým mlékem, s křupavými kousky…
26 Kč
Hořká čokoláda s celými mandlemi, bohatou chutí lískových ořechů a…
75 Kč 72 Kč -4 %
Bílá čokoláda s celými praženými jádry lískových ořechů 25% a…
61 Kč
70% hořká čokoláda s konopnými semínky.
46 Kč
Čokoládě z nejjemnější kakaa, které pocházející přímo od malých…
75 Kč
Výrazná chuť čokolády s 85 % obsahem kakaa.
52 Kč
Mléčná čokoláda s celými praženými jádry lískových ořechů 25% a…
61 Kč
Hořká čokoláda s mátovou náplní 40%.
50 Kč
Luxusní tyčinka obsahuje tři bochánky jemného medového marcipánu,…
45 Kč
Čokoláda s lískovými ořechy je lahodná kombinace bohaté a krémové…
75 Kč 72 Kč -4 %
Oříškový bílý nugát s kousky oříšků v karamelu je vhodný pro vegany,…
59 Kč
Dražované lískové ořechy v mléčné čokoládě.
139 Kč
Tyčinka z mléčné čokolády s náplní z espressa a kousků sušenek, je…
28 Kč
Jemná mléčná čokoláda se smetanou a vysokým podílem křupavých lehce…
56 Kč
Hořká čokoláda s kousky mandlí, bez přídavku cukrů.
73 Kč
Hořká čokoláda s kakaovými zrny a stévií, bez přidaného cukru, vhodná…
85 Kč
Jemná mléčná čokoláda plněná lísko-oříškovým krémem.
47 Kč
Veganská mléčná čokoláda obsahuje pouze kakaové máslo, kousky…
59 Kč
Veganská čokoláda je ochucená křupavými slanými preclíky a ovoněná je…
62 Kč
Sladká či jemně hořká chuť, kousek potěšení pomalu se rozplývající na jazyku. O čem je řeč? O čokoládě. To, že jí podlehnete, však nemusí být hříchem. Bez výčitek si můžete dopřát kvalitní čokoládou s vysokým obsahem kakaa a bez přidaného cukru. U té nevadí, že se vám nepodaří přestat uždibovat.
Čokoláda potěší vaše chuťové pohárky, ale dodává energii a zvyšuje bystrost. To, že má čokoláda léčivé účinky, už věděli staří Aztékové a Mayové, kteří o ní mluvili jako o posilujícím prostředku.
Na trhu je nepřeberné množství čokolád. Hlavní rozdělení čokolád je podle obsahu kakaové sušiny.
U méně kvalitních čokolád je hlavní složkou produktu cukr a kakaové máslo. Chcete-li si vychutnat kvalitní čokoládu, dbejte na podíl kakaové sušiny v čokoládě. Zjednodušeně řečeno: čím větší podíl, tím kvalitnější. Aby měla čokoláda pozitivní vliv na naše zdraví, je třeba konzumovat jen tu nejkvalitnější, tedy s obsahem kakaa minimálně 70 % a výše. A přece jen se držet hesla: všeho s mírou! Ale tak je tomu u všeho... Takže ochutnejte lahodnou čokoládu Balance.
Kategorii Čokolády najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.