Tekutá čekanková vláknina ke slazení pokrmů a nápojů.
Skladem více než 5 kusů Ve čtvrtek 2. 1. odešleme, u vás v pátek 3. 1. (S přepravcem PPL o den dříve)
Čekankový sirup se vyrábí z kořene čekanky. Z této zajímavé suroviny se získává rozpustná vláknina inulin. Sirup je díky vysokému obsahu vlákniny zcela jedinečným sladidlem.
Dá se používat přímo ke slazení pokrmů a nápojů (výborný je do čaje a kávy) nebo jej můžete využít jako zdravější náhradu cukru při pečení. Vynikající je na doslazení snídaňové kaše nebo na přelití palačinek či lívanců.
Skladujte v suchu a chladu při teplotě do 20 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 250 ml.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.