BLACK FRIDAY je tu!⚡Platí do neděle 24. 11. 2024
BLACK FRIDAY je tu!⚡Platí do neděle 24. 11. 2024
Instantní kaše jsou výbornou variantou nejen pro vaše snídaně.
Skladem více než 5 kusů Pozítří odešleme, u vás v úterý 26. 11. (S přepravcem PPL o den dříve)
Rýže i pohanka jsou přirozeně bezlepkové obiloviny. Příprava kaše z rýže nebo pohanky trvá tradičně až půl hodiny, vy ji ale můžete mít hotovou během chvilky.
Rýže pololoupaná dlouhozrnná 80 %, pohanka lámanka 15 %, kukuřičná krupice 5 %. Může obsahovat stopy lepku a vajec.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 1 560 kJ / 374 kcal | |
---|---|
Tuky: | 0,5 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,2 g |
Sacharidy: | 80,4 g |
z toho cukry: | 0,3 g |
Vláknina: | 3,4 g |
Bílkoviny: | 8,9 g |
Sůl: | 0,0 g |
Dezert - v poháru můžete rýžovo-pohankovou kaši krásně nazdobit třeba se zkaramelizovaným ovocem a sladkým sirupem. Koktejl - když při vaření přidáte více tekutiny, řidší kaši pak lze rozmixovat s ořechy a ovocem a uděláte si tak výborný koktejl. Knedlíčky do polévky - nastrouhané tofu, kaši, utřený česnek a nasekané bylinky zformujte do malých knedlíčků, které stačí v polévce už jen 3 minuty povařit. Zahušťování - díky neutrální chuti je kaše ideální pro zahušťování pokrmů jako jsou omáčky nebo polévky. Karbanátky, sekaná - kaše slouží i jako dobré pojivo při přípravě těchto typů jídel. Kynuté těsto - přídavek 2 - 3 váhových procent do mouky zlepší schopnost vázat vodu, což přinese prodloužení trvanlivosti a vyšší vláčnost těsta.
Ukládat mimo dosah dětí. Skladujte v suchu při teplotě do +25 °C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeném na obalu.
Balení obsahuje 300 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
PharmDr. Kamila Horníčková
Mgr. Pavla Horáková
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Zdenka Morvai
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.