Mandlový krém je vyroben šetrnou metodou ze 100% pražených mandlí se…
209 Kč
Na 20 kuliček budete potřebovat:
1 hrst sekaných mandlí
1 velkou lžíci mandlového másla
1 malou lžičku medu či datlového sirupu
1 až 2 velké lžíce jemně strouhaného kokosu
2 malé lžičky raw kakaa
případně trochu kokosové či mandlové mouky pro tužší konzistenci
⅓ tabulky bílé čokolády
Mandlové máslo má i po vytažení z lednice spíše řidší konzistenci. Aby bylo těsto té ideální konzistence pro tvoření kuliček, můžete přisypat trochu mandlové či kokosové mouky. Kokosové méně, má silné absorbční vlastnosti.
Postup je snadný, všechny ingredience smíchejte dohromady a nechce v lednici alespoň čtvrt hodiny odpočinout. Po vytvarování menších kuliček je pomocí lžiček máčejte v rozpuštěné bílé čokoládě a nechejte okapat… ideálně na mřížce. Pokud nesníte hned, uchovávejte v lednici.
Kategorii Mandlové krémy najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Na 20 kuliček budete potřebovat:
1 hrst sekaných mandlí
1 velkou lžíci mandlového másla
1 malou lžičku medu či datlového sirupu
1 až 2 velké lžíce jemně strouhaného kokosu
2 malé lžičky raw kakaa
případně trochu kokosové či mandlové mouky pro tužší konzistenci
⅓ tabulky bílé čokolády
Mandlové máslo má i po vytažení z lednice spíše řidší konzistenci. Aby bylo těsto té ideální konzistence pro tvoření kuliček, můžete přisypat trochu mandlové či kokosové mouky. Kokosové méně, má silné absorbční vlastnosti.
Postup je snadný, všechny ingredience smíchejte dohromady a nechce v lednici alespoň čtvrt hodiny odpočinout. Po vytvarování menších kuliček je pomocí lžiček máčejte v rozpuštěné bílé čokoládě a nechejte okapat… ideálně na mřížce. Pokud nesníte hned, uchovávejte v lednici.
Kategorii Mandlové krémy najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.