Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Hraška neobsahuje lepek a používá se k zahušťování polévek, omáček,…
55 Kč
Přirozeně bezlepková směs je vhodná na pečení a to i bez použití…
96 Kč
Vyvážená směs kvalitních ingrediencí pro přípravu klasického bílého…
115 Kč
Bezlepková mouka na chleba, rohlíky, kynuté těsto a vše s kvasnicemi
119 Kč 99 Kč -17 %
Směs je vhodná pro bezlepkovou i diabetickou dietu. Chléb je svojí…
59 Kč
Bezlepková směs na rustikální chléb obsahuje lněnou a jablečnou…
65 Kč 59 Kč -9 %
Bezlepková směs na vláčný a chutný chléb s chia semínky.
59 Kč
Směs na celozrnné pečivo je vyvážená směs vybraných ingrediencí s…
115 Kč
Přirozeně bezlepková mouka smetanově bílé barvy je lehká a dobře…
86 Kč
Bezlepková mouka je vhodná na přípravu slaného pečiva, placek i…
38 Kč 36 Kč -5 %
Sypká bezlepková směs na přípravu výtečného bezlepkového domácího…
59 Kč
Výhodná cena
Přirozeně bezlepková kokosová mouka v BIO kvalitě s vysokým obsahem…
76 Kč
Bezlepková směs na výrobu přílohových a ovocných knedlíků, kroket a…
49 Kč
Pohanková mouka je vhodná na tradiční francouzské palačinky crêpes,…
78 Kč
Tato bezlepková mouka je vhodná na pečení sladkých moučníků a pokrmů…
119 Kč 99 Kč -17 %
Jemná rýžová krupička je vyrobena z rýžové mouky vysoké kvality, je…
39 Kč
Čiroková mouka je chuťově neutrální, lze ji tedy použít na domácí…
55 Kč
Přirozeně bezlepková mouka pro přípravu bezlepkových pokrmů.
27 Kč
Příjemně křupavá a zároveň přirozeně bezlepková. Použijte ji jako…
25 Kč 22 Kč -12 %
Bezlepková mouka s nízkým obsahem cholesterolu, bohatá na vápník,…
101 Kč
Lněná mouku využijete k zahušťování koktejlů, omáček a polévek. Je…
29 Kč
Mouka z červené čočky se hodí k zahuštění polévek, omáček, pomazánek,…
69 Kč
Organis kokosová mouka se vyrábí z dužiny čerstvě sklizených…
69 Kč
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.