Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Hraška neobsahuje lepek a používá se k zahušťování polévek, omáček,…
55 Kč
Vyvážená směs kvalitních ingrediencí pro přípravu klasického bílého…
115 Kč
Bezlepková mouka na chleba, rohlíky, kynuté těsto a vše s kvasnicemi
119 Kč 99 Kč -17 %
Bezlepková směs na výrobu přílohových a ovocných knedlíků, kroket a…
49 Kč
Směs na celozrnné pečivo je vyvážená směs vybraných ingrediencí s…
115 Kč
Přirozeně bezlepková mouka smetanově bílé barvy je lehká a dobře…
86 Kč
Tato bezlepková mouka je vhodná na pečení sladkých moučníků a pokrmů…
119 Kč 99 Kč -17 %
Jemná rýžová krupička je vyrobena z rýžové mouky vysoké kvality, je…
39 Kč
Výhodná cena
Přirozeně bezlepková mouka pro přípravu bezlepkových pokrmů.
27 Kč
Hraška je chutná směs hrachu a bezlepkových obilovin k zahušťování a…
56 Kč
Směs na bílý bezlepkový chléb je vyrobena z přirozeně bezlepkových…
96 Kč
Univerzální bezlepková směs se širokým použitím je vhodná pro pečení…
96 Kč
Tato směs na tmavý bezlepkový chléb je vyrobena z přirozeně…
96 Kč
Rýžová mouka je vhodná na přípravu všech druhů bezlepkových jídel, na…
59 Kč
Hraška neobsahuje lepek a používá se k zahušťování polévek, omáček,…
199 Kč
Rýžová mouka má velmi jemnou chuť a je lehce stravitelná, výborná je…
55 Kč
Dobrota nejen pro celiaky. Přirozeně bezlepkový čokoládový dort z…
75 Kč
Bezlepková směs vhodná k výrobě cukroví a sušenek.
125 Kč
Tato strouhanka je vhodná pro osoby s nesnášenlivostí lepku a pro…
125 Kč
Bezlepková směs na přípravu pudingu, těsta na smažení, až po bešamel.
109 Kč
Instatní směs na výrobu lívanců a palačinek bez lepku a laktózy, na…
332 Kč
Vaflance si zvládnete udělat za pár minut, díky vysokému obsahu…
225 Kč
Obalovací směs lehce pikantní na přípravu těstíčka, ve kterém obalíte…
176 Kč
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.