Přirozeně bezlepková obilovina, vhodná do kaší či polévek, nebo jako…
69 Kč
Pilaf je pokrm, jehož základem je rýže nebo bulgur, efektní příloha…
54 Kč 45 Kč -17 %
Amarant je možné přidávat do obilninových jídel a zlepšovat tak jeho…
69 Kč
Quinoa červená BIO je bezlepkovou alternativou rýže nebo kuskusu s…
120 Kč 111 Kč -8 %
Pohanka je přirozeně bezlepková a má lehce oříškovou chuť, její…
62 Kč
Tmavý bulgur je typický svojí oříškovou chutí a lehkou stravitelností…
39 Kč
Bulgur je lehce stravitelný a má skvělou chuť. Výborný je jako…
36 Kč 35 Kč -3 %
Lámanka z pohanky ve vaší kuchyni najde široké využití jako zavářka…
52 Kč
Granulát z pšeničných otrub a celozrnné pšeničné mouky obohacený o…
89 Kč
Pohanka je přirozeně bezlepková pseudoobilovina, má lehce oříškovou…
55 Kč
Kuskus promíchejte s lisovaným česnekem, najemno nakrájeným tyminánem a 3 lžícemi olivového oleje, vysypte ho na dno zapékací mísy a zalijte trochou osolené vody. Na kuskus nakrájejte zeleninu, kterou máte rádi - např. cuketu, rajče a cibuli - osolte ji, případně okořeňte např. kořením na grilovanou zeleninu. Zapékací mísu přiklopte poklopem a vše pečte půl hodiny.
Suroviny na 2 porce:
Postup:
Pohanku vařte v osolené vodě dvojnásobného objemu s větší špetkou bujónu 20 minut. Na oleji mezitím osmahněte cibulku dozlatova, poté přidejte kukuřici a tuňáka - osolte, opepřete a smíchejte s vařenou pohankou. Vše osmahněte ještě společně. Takto připravené rizoto můžete a nemusíte posypat strouhaným sýrem.
Kategorii Obiloviny najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Kuskus promíchejte s lisovaným česnekem, najemno nakrájeným tyminánem a 3 lžícemi olivového oleje, vysypte ho na dno zapékací mísy a zalijte trochou osolené vody. Na kuskus nakrájejte zeleninu, kterou máte rádi - např. cuketu, rajče a cibuli - osolte ji, případně okořeňte např. kořením na grilovanou zeleninu. Zapékací mísu přiklopte poklopem a vše pečte půl hodiny.
Suroviny na 2 porce:
Postup:
Pohanku vařte v osolené vodě dvojnásobného objemu s větší špetkou bujónu 20 minut. Na oleji mezitím osmahněte cibulku dozlatova, poté přidejte kukuřici a tuňáka - osolte, opepřete a smíchejte s vařenou pohankou. Vše osmahněte ještě společně. Takto připravené rizoto můžete a nemusíte posypat strouhaným sýrem.
Kategorii Obiloviny najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.