
Kroupa přirozeně bezlepková plodina, která obsahuje bílkoviny i…
69 Kč

Pohanka je přirozeně bezlepková a má lehce oříškovou chuť, její…
59 Kč

Přirozeně bezlepková obilovina, vhodná do kaší či polévek, nebo jako…
76 Kč

Slzovka obecná patří k často využívaným bylinám v tradiční čínské…
106 Kč

Semínka z rostliny Merlíku chilského představují hodnotný zdroj…
92 Kč
Doplněk stravy

Jáhly jsou dobře stravitelné, výživné, velmi chutné a přirozeně…
49 Kč

Pohanka je nutričně bohatá, má vysoký obsah vlákniny a bílkovin.
64 Kč

Tmavý bulgur je typický svojí oříškovou chutí a lehkou stravitelností…
47 Kč

Semínka quinoa v BIO kvalitě, které představují hodnotný zdroj…
89 Kč

Bulgur má vysoký obsah vlákniny, což blahodárně působí na naše…
48 Kč

Pšeničná potravina je vhodná na přípravu snídaní nebo jen tak na…
32 Kč

Bulgur je lehce stravitelný, má skvělou chuť a velice zajímavé…
49 Kč

Pseudoobilovina s jemnou máslovou chutí je přirozeně bezlepková.
119 Kč

Bulgur je velmi oblíbeným pokrmem a quinoa může být součástí polévek…
72 Kč

Špaldové kroupy jsou nutričně bohaté a jsou vhodné do salátů, na…
52 Kč

Nutričně velmi hodnotná plodina, vhodná jako příloha, kaše i do…
49 Kč

Amarant je možné přidávat do obilninových jídel a zlepšovat tak jeho…
76 Kč

Klasické kroupy v biokvalitě s obsahem vlákniny, jsou vhodné jako…
32 Kč

Jáhly v BIO kvalitě jsou výborné zejména k přípravě sladkých i…
69 Kč

Pseudoobilovina s vysokým podílem bílkovin, které mají velmi…
72 Kč

Bezlepková lehce stravitelná pseudoobilovina bohatá na bílkoviny,…
55 Kč

Bulgur je lehce stravitelný a má skvělou chuť. Výborný je jako…
44 Kč

Otruby, nahrubo namletá krupice, která obsahuje kvalitní vlákninu a…
41 Kč

V kuchyni se dají skvěle v malých dávkách využít jako doplněk vaření.…
23 Kč
Kuskus promíchejte s lisovaným česnekem, najemno nakrájeným tyminánem a 3 lžícemi olivového oleje, vysypte ho na dno zapékací mísy a zalijte trochou osolené vody. Na kuskus nakrájejte zeleninu, kterou máte rádi - např. cuketu, rajče a cibuli - osolte ji, případně okořeňte např. kořením na grilovanou zeleninu. Zapékací mísu přiklopte poklopem a vše pečte půl hodiny.
Suroviny na 2 porce:
Postup:
Pohanku vařte v osolené vodě dvojnásobného objemu s větší špetkou bujónu 20 minut. Na oleji mezitím osmahněte cibulku dozlatova, poté přidejte kukuřici a tuňáka - osolte, opepřete a smíchejte s vařenou pohankou. Vše osmahněte ještě společně. Takto připravené rizoto můžete a nemusíte posypat strouhaným sýrem.
Kategorii Obiloviny najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.