Olivový olej je rostlinný olej získaný z oliv lisováním či jinými mechanickými postupy. Je používán především při výrobě pokrmů, kde je čím dál populárnější varianta oleje ve spreji, ale také tvoří nedílnou součást v kosmetickém a farmaceutickém průmyslu. Olivový olej je typickou součástí středomořské kuchyně. Konzumace olivového oleje je považována za zdraví prospěšnou, protože obsahuje mononenasycené mastné kyseliny a vitamin E.
Extra panenský olivový olej ve spreji je vysoce kvalitní olej, který…
169 Kč
Tento olivový olej poskytuje všechny výhody olivového oleje s velmi…
196 Kč
Varianty
Vyvážený olivový olej výjimečné kvality, je ideálním kuchyňským…
196 Kč
Směs za studena lisovaných olejů ze speciálního výběru oliv té…
204 Kč
Nejuniverzálnější extra panenský olivový olej, který je vhodný na…
225 Kč
Bio olej, získaný výlučně z certifikovaných ekologických oliv.
242 Kč
Extra panenský olivový olej nefiltrovaný je dokonalý pro použití ve…
275 Kč
Olivový olej panenský lisovaný za studena vhodný do teplé i studené…
329 Kč
Tento olivový olej zachovává všechny prospěšné látky obsažené v…
355 Kč
Tento olivový olej zachovává všechny prospěšné látky obsažené v…
389 Kč
Olivový olej představuje cenný zdroj nenasycených mastných kyselin a…
389 Kč
Olivový olej představuje cenný zdroj nenasycených mastných kyselin.
399 Kč
Extra panenský olivový olej v BIO kvalitě, vhodný do salátů,…
459 Kč
Za studena lisovaný olivový olej patří k pilířům středomořské kuchyně.
469 Kč
Směs za studena lisovaných olejů ze speciálního výběru oliv té…
739 Kč
Olivový olej představuje cenný zdroj nenasycených mastných kyselin a…
Olivový olej má pomáhat snižovat riziko vzniku závažných kardiovaskulárních chorob, tedy onemocnění srdce. Obsahuje antioxidanty a vitamíny (např. skupiny A, D, E a K). Má pomáhat snižovat hladinu tzv. špatného cholesterolu, podporovat trávení, absorpci vápníku a zpomalovat stárnutí. Má prospívat pleti i vlasům.
Panenské oleje - jsou lisované přímo z celých plodů za studena (do 50 °C)
Obyčejný panenský olej - Panenský olivový olej s volnou kyselostí méně než 3,3 g na 100 g včetně.
Směsi
Kategorii Olivový olej najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Olivový olej je rostlinný olej získaný z oliv lisováním či jinými mechanickými postupy. Je používán především při výrobě pokrmů, kde je čím dál populárnější varianta oleje ve spreji, ale také tvoří nedílnou součást v kosmetickém a farmaceutickém průmyslu. Olivový olej je typickou součástí středomořské kuchyně. Konzumace olivového oleje je považována za zdraví prospěšnou, protože obsahuje mononenasycené mastné kyseliny a vitamin E.
Olivový olej má pomáhat snižovat riziko vzniku závažných kardiovaskulárních chorob, tedy onemocnění srdce. Obsahuje antioxidanty a vitamíny (např. skupiny A, D, E a K). Má pomáhat snižovat hladinu tzv. špatného cholesterolu, podporovat trávení, absorpci vápníku a zpomalovat stárnutí. Má prospívat pleti i vlasům.
Panenské oleje - jsou lisované přímo z celých plodů za studena (do 50 °C)
Obyčejný panenský olej - Panenský olivový olej s volnou kyselostí méně než 3,3 g na 100 g včetně.
Směsi
Kategorii Olivový olej najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.