Vak na pečivo o rozměrech 40×40 cm, vyrobený ze 100 % bavlny.
Skladem už jen 1 - 2 kusy Ve čtvrtek 2. 1. odešleme, u vás v pátek 3. 1. (S přepravcem PPL o den dříve)
Chcete-li udržet váš čerstvě koupený chleba déle měkký a vyhnout se jeho plesnivění, uchovávejte ho v tomto bavlněném vaku. Tento způsob skladování pečiva následuje rady těch nejmoudřejších – našich prababiček. Umožňuje totiž pečivu dýchat a déle odolávat kažení.
Chléb doporučujeme skladovat při teplotě 20–25 °C. Samotný vak se uzavírá stahovací tkanicí a slouží nejen k uchování chleba, ale také rohlíků, housek, koláčů nebo závinů.
Perte na 40 °C, aby nedošlo k seprání tištěného dekoru.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
PharmDr. Kamila Horníčková
Mgr. Pavla Horáková
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Zdenka Morvai
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.