Konopný olej v bio kvalitě s obsahem omega 3 a omega 6, vhodný pro…
235 Kč
Prémiový kokosový olej v BIO kvalitě za studena lisovaný, vhodný do…
239 Kč
Kokosový olej rostlinný, jednodruhový, lisovaný za studena.
245 Kč
Kokosový olej BIO je 100% přírodní olej, je možné jej používat při…
249 Kč
Ghí BIO je máselný tuk, který se připravuje velice pomalým…
269 Kč
Výhodná cena
Olivový olej panenský lisovaný za studena vhodný do teplé i studené…
285 Kč
Máselný tuk Ghí najde uplatnění ve studené i teplé kuchyni.
309 Kč 299 Kč -3 %
Tento olivový olej zachovává všechny prospěšné látky obsažené v…
299 Kč
Výhodná cena
Ghí je tuk, který obsahuje celou řadu vitamínů, minerálů antioxidantů…
319 Kč 309 Kč -3 %
Výhodná cena
Ghí je čistý tuk, který se připravuje velice pomalým přepouštěním…
315 Kč
Panenský olej v biokvalitě ze světlice barvířské má velmi jemné aroma…
325 Kč
Tento olivový olej zachovává všechny prospěšné látky obsažené v…
365 Kč
Olivový olej představuje cenný zdroj nenasycených mastných kyselin.
385 Kč 369 Kč -4 %
Olej z černého kmínu za studena lisovaný olej z černého kmínu v raw…
379 Kč
Konopný olej v bio kvalitě s obsahem omega 3 a omega 6, vhodný pro…
379 Kč
Olivový olej představuje cenný zdroj nenasycených mastných kyselin a…
385 Kč
Výhodná cena
Čistý olej se středně dlouhými řetězci mastných kyselin.
389 Kč
Výhodná cena
Za studena lisovaný olivový olej patří k pilířům středomořské kuchyně.
429 Kč
Ghí BIO je máselný tuk, který se připravuje velice pomalým…
585 Kč
Makový olej se hodí k ozvláštění ovocných i zeleninových salátů,…
Rostlinný olej a ghí máslo - nezbytná ingredience v kuchyni s širokou možností využití. Rostlinné oleje jsou získávány z různých rostlinných zdrojů, jako jsou slunečnice, olivy, řepka, avokádo nebo sója. Tyto oleje mají různé chutě, vůně a vlastnosti a jsou bohaté na zdravé tuky, vitamíny a antioxidanty. Jsou nezbytnou součástí vaření, pečení, smažení a salátových dresinků.
Každý olej má specifické tepelné vlastnosti, takže je důležité volit správný olej pro konkrétní účel.
Ghí máslo je tradiční indický produkt, který vzniká z čistého másla. Při procesu získávání ghí se odstraní voda a mléčný protein, což zanechává jen tuk. Ghí má bohatou oříškovou chuť a využívá se především při smažení, vaření a pečení. Je oblíbené pro svou vysokou tepelnou stabilitu a příjemnou vůni.
Rostlinné oleje a ghí máslo jsou nejenom nezbytné pro přípravu jídel, ale také přinášejí různé zdravotní výhody, jako je podpora zdraví srdce a cév a zlepšení trávení.
Je důležité vybírat kvalitní oleje a ghí máslo a používat je s mírou jako součást vyvážené stravy.
Kategorii Oleje a ghí másla najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.