NAD 499 Kč DOPRAVA ZDARMA
Vyrábějí se z kořene keřů manioku. Jsou významným zdrojem karbohydrátů s nízkým obsahem cholesterolu. Jako zavářka do polévek, kaší či dezertů.
Tapiokové perly můžete použít jako zahušťovadlo do polévek, připravíte z nich krém do ovocných koláčů nebo výborný přírodní pudink. Receptů na tapiokový puding pak existuje celá řada. Dávejte ale pozor. Po vychladnutí tapiokový pudink ještě zhoustne, a proto jej nevařte příliš do tuha. Tapioku můžete také použít i místo rýže. Tak jako luštěniny ji před vařením namočte.
Stejně jako Evropané používají při vaření bramborový případně kukuřičný škrob, tak sahají Jihoameričané a Asiaté po tapioce. Na rozdíl od zdejších škrobů vyniká tapioka svým univerzálním využitím. Nepatří k obilovinám ani luštěninám a neobsahuje tedy lepek nebo jiné alergeny. Je však nevhodná pro nízkosacharidovou dietu - obsahuje totiž tolik komplexních sacharidů jako brambory. Je vyhledávaná při bezlepkové, bezlaktózové, paleo nebo nízkocholesterolové dietě.
Thajsko.
Balení obsahuje 500 g.
Skladujte v suchu.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.