Bílý čaj roste ve vysokohorských oblastech Fuijan v jižní Číně a svůj název dostal podle stříbrně-bílého chmýří na čajových listech.
Na výrobu této čajové speciality se používají jen ty nejlepší lístky, které přinášejí jemnou chuť. Příchuť citrónu a manga dodávají nápoji lahodný citrusový nádech.
Čajový sáček zalijte čerstvou vroucí vodou a nechte 2 až 3 minuty luhovat. Doporučujeme použít pro každý šálek nový sáček čaje.
Skladujte v suchu při teplotě do +25 °C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 20 sáčků po 1,25 g - hmotnost 25 g.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.