nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Silná a lahodná ořechová chuť s obsahem zdravých látek.
Vlašské ořechy jsou bohaté na nutriční hodnoty a obsahují mnoho zdraví prospěšných látek.
Tuky: Vlašské ořechy jsou vysokým zdrojem zdravých tuků, především omega-3 mastných kyselin.
Bílkoviny: Obsahují i poměrně vysoké množství bílkovin, což je činí dobrým zdrojem zejména pro vegetariány a vegany.
Vláknina: Ořechy vlašské obsahují také dostatek vlákniny, která pomáhá s trávením.
Vitamíny a minerály: Jsou bohaté na vitamíny skupiny B, vitamín E, který působí jako antioxidant, a minerály jako jsou mangan, měď a hořčík.
Antioxidanty: Obsahují antioxidanty, které pomáhají bojovat proti volným radikálům v těle a redukují oxidační stres a záněty.
Sušení vlašských ořechů může trvat několik týdnů, záleží na vlhkosti a teplotě prostředí. Sušení je přirozený proces, který nevyžaduje použití speciálního vybavení.
Vlašské ořechy jsou vysoce výživné a nabízejí bohatý zdroj vitaminů, minerálů, proteinů, tuků a vlákniny. Orientační přehled nutričních hodnot vlašských ořechů na 100 gramů:
Bílkoviny: 15 g
Tuky: 65 g
Sacharidy: 14 g
Kalorická hodnota vlašských ořechů na 100 g je přibližně 654 kcal.
Vlašské ořechy přispívají k lepší pružnosti cév. Tohoto příznivého účinku se dosáhne při konzumaci 30 g vlašských ořechů
denně.
Lepší pružnost cév je klíčovým faktorem pro udržení zdravého kardiovaskulárního systému. Pružné cévy se mohou snadno
rozšířit a zúžit, což umožňuje efektivní proudění krve a snižuje riziko kardiovaskulárních onemocnění, jako je hypertenze,
ateroskleróza a infarkt myokardu.
Vlašské ořechy jsou bohaté na omega-3 mastné kyseliny. Dále obsahují vitamíny a minerály, jako je železo, vápník a zinek, které jsou klíčové pro zdraví matky i dítěte.
Lidé alergičtí na vlašské ořechy mohou mít také alergie na jiné druhy ořechů nebo na potraviny, jako jsou lískové ořechy nebo pekanové ořechy.
Kategorii Vlašské ořechy najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Vlašské ořechy jsou bohaté na nutriční hodnoty a obsahují mnoho zdraví prospěšných látek.
Tuky: Vlašské ořechy jsou vysokým zdrojem zdravých tuků, především omega-3 mastných kyselin.
Bílkoviny: Obsahují i poměrně vysoké množství bílkovin, což je činí dobrým zdrojem zejména pro vegetariány a vegany.
Vláknina: Ořechy vlašské obsahují také dostatek vlákniny, která pomáhá s trávením.
Vitamíny a minerály: Jsou bohaté na vitamíny skupiny B, vitamín E, který působí jako antioxidant, a minerály jako jsou mangan, měď a hořčík.
Antioxidanty: Obsahují antioxidanty, které pomáhají bojovat proti volným radikálům v těle a redukují oxidační stres a záněty.
Sušení vlašských ořechů může trvat několik týdnů, záleží na vlhkosti a teplotě prostředí. Sušení je přirozený proces, který nevyžaduje použití speciálního vybavení.
Vlašské ořechy jsou vysoce výživné a nabízejí bohatý zdroj vitaminů, minerálů, proteinů, tuků a vlákniny. Orientační přehled nutričních hodnot vlašských ořechů na 100 gramů:
Bílkoviny: 15 g
Tuky: 65 g
Sacharidy: 14 g
Kalorická hodnota vlašských ořechů na 100 g je přibližně 654 kcal.
Vlašské ořechy přispívají k lepší pružnosti cév. Tohoto příznivého účinku se dosáhne při konzumaci 30 g vlašských ořechů
denně.
Lepší pružnost cév je klíčovým faktorem pro udržení zdravého kardiovaskulárního systému. Pružné cévy se mohou snadno
rozšířit a zúžit, což umožňuje efektivní proudění krve a snižuje riziko kardiovaskulárních onemocnění, jako je hypertenze,
ateroskleróza a infarkt myokardu.
Vlašské ořechy jsou bohaté na omega-3 mastné kyseliny. Dále obsahují vitamíny a minerály, jako je železo, vápník a zinek, které jsou klíčové pro zdraví matky i dítěte.
Lidé alergičtí na vlašské ořechy mohou mít také alergie na jiné druhy ořechů nebo na potraviny, jako jsou lískové ořechy nebo pekanové ořechy.
Kategorii Vlašské ořechy najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.