Instantní kaše jsou výbornou variantou nejen pro vaše snídaně.
Skladem více než 5 kusů Dnes odešleme, u vás zítra
Rýže i pohanka jsou přirozeně bezlepkové obiloviny. Příprava kaše z rýže nebo pohanky trvá tradičně až půl hodiny, vy ji ale můžete mít hotovou během chvilky.
Rýže pololoupaná dlouhozrnná 80 %, pohanka lámanka 15 %, kukuřičná krupice 5 %. Může obsahovat stopy lepku a vajec.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 1 560 kJ / 374 kcal | |
---|---|
Tuky: | 0,5 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,2 g |
Sacharidy: | 80,4 g |
z toho cukry: | 0,3 g |
Vláknina: | 3,4 g |
Bílkoviny: | 8,9 g |
Sůl: | 0,0 g |
Dezert - v poháru můžete rýžovo-pohankovou kaši krásně nazdobit třeba se zkaramelizovaným ovocem a sladkým sirupem. Koktejl - když při vaření přidáte více tekutiny, řidší kaši pak lze rozmixovat s ořechy a ovocem a uděláte si tak výborný koktejl. Knedlíčky do polévky - nastrouhané tofu, kaši, utřený česnek a nasekané bylinky zformujte do malých knedlíčků, které stačí v polévce už jen 3 minuty povařit. Zahušťování - díky neutrální chuti je kaše ideální pro zahušťování pokrmů jako jsou omáčky nebo polévky. Karbanátky, sekaná - kaše slouží i jako dobré pojivo při přípravě těchto typů jídel. Kynuté těsto - přídavek 2 - 3 váhových procent do mouky zlepší schopnost vázat vodu, což přinese prodloužení trvanlivosti a vyšší vláčnost těsta.
Ukládat mimo dosah dětí. Skladujte v suchu při teplotě do +25 °C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeném na obalu.
Balení obsahuje 300 g.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.