Jemně mletý nealkalizovaný prášek z nepražených ekvádorských kakaových bobů.
Skladem více než 5 kusů Dnes odešleme, u vás v pondělí 6. 5.
Na rozdíl od běžného kakaového prášku nejsou boby upraženy, ale po fermentaci, sušení a očištění jsou rovnou nadrceny a pomocí lisu zbaveny části kakaového másla. Poté jsou rozemlety na jemný prášek. Ten se používá stejně jako běžné kakao z pražených bobů na vaření, pečení a k přípravě horkých nápojů.
Obsah kakaového másla nejméně 10 %. Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 1409 kJ/339 kcal, Tuky 11 g z toho nasycené mastné kyseliny 6,9 g, Sacharidy 14,5 g z toho cukry 0,3 g, Vláknina 34,7 g, Bílkoviny 28,1 g, Sůl <0,1 g.
Ekvádor
Raw vegan kakao: 80 g mandlí zalijeme teplou vodou a necháme stát přes noc. Ráno slijeme, propláchneme, přidáme několik kapek panenského oleje, zalijeme 300 ml teplé vody a důkladně promixujeme. Poté přecedíme přes plátýnko, přidáme 3 lžičky nepraženého kakaa, špetku mořské soli, dle chuti sirup z agáve a našleháme.
Skladujte v suchu při teplotě do +25 °C v uzavřeném obalu.
Množství v balení
Balení obsahuje 150 g.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.