Mléčná čokoláda s celými mandlemi 25%.
49 Kč
Vysoce kvalitní belgická bílá čokoláda bez přidaného cukru, vhodná…
99 Kč
Výrazná chuť čokolády s 70 % obsahem kakaa.
47 Kč
Mléčná čokoláda s celými praženými jádry lískových ořechů 25% a…
44 Kč
Hořká čokoláda s kousky mandlí, bez přídavku cukrů.
73 Kč
Čokoládě z nejjemnější kakaa, které pocházející přímo od malých…
75 Kč
Hořká čokoláda se sladidly, bez přidaného cukru, vhodná pro diabetiky.
82 Kč
Veganská čokoláda obsahuje pouze kakaové máslo a kakaovou hmotu,…
56 Kč
Rýžová pochoutka bez laktózy a lepeku, vhodné pro vegetariány a…
82 Kč
Jemná mléčná čokoláda s bílou mléčnou náplní určená pro děti.
55 Kč
Hořká čokoláda s kakaovými zrny a stévií, bez přidaného cukru, vhodná…
85 Kč
Vzácná hořká čokoláda s 60 % jemného kakaa z Peru a Bolívie se skvěle…
95 Kč
Lízátko z bílé čokolády z ekologického zemědělství.
55 Kč
Čokoládová tyčinka z hořké čokolády s mléčnou náplní s espreso kávou,…
38 Kč
Čokoláda slazená xylitolem vhodná k mlsání bez výčitek.
47 Kč
Bílá čokoláda s celými praženými jádry lískových ořechů 25% a…
49 Kč
Akce
Lahodné pralinky z hořké čokolády s náplní z českého chmele.
79 Kč 59 Kč -25 %
Jemná hotová cukrářská poleva tmavá je vhodná k polévání pekařských a…
24 Kč
Čokoládová tyčinka v níž se prolíná jemná mléčná čokoláda s krémově…
38 Kč
Ušlechtilá čokoláda s 85 % kakaa Amaribe zcela bez náhražek a…
79 Kč
Toto kakaové máslo bylo vylisováno z bio kakaových bobů a poté pouze…
90 Kč
Čokoládová tyčinka z mléčné čokolády s krásnými 37 % kakaa s…
38 Kč
Hořká čokoláda vyrobena z prvotřídního kakaa v BIO kvalitě s…
62 Kč 59 Kč -5 %
Sladká či jemně hořká chuť, kousek potěšení pomalu se rozplývající na jazyku. O čem je řeč? O čokoládě. To, že jí podlehnete, však nemusí být hříchem. Bez výčitek si můžete dopřát kvalitní čokoládou s vysokým obsahem kakaa a bez přidaného cukru. U té nevadí, že se vám nepodaří přestat uždibovat.
Čokoláda potěší vaše chuťové pohárky, ale dodává energii a zvyšuje bystrost. To, že má čokoláda léčivé účinky, už věděli staří Aztékové a Mayové, kteří o ní mluvili jako o posilujícím prostředku.
Na trhu je nepřeberné množství čokolád. Hlavní rozdělení čokolád je podle obsahu kakaové sušiny.
U méně kvalitních čokolád je hlavní složkou produktu cukr a kakaové máslo. Chcete-li si vychutnat kvalitní čokoládu, dbejte na podíl kakaové sušiny v čokoládě. Zjednodušeně řečeno: čím větší podíl, tím kvalitnější. Aby měla čokoláda pozitivní vliv na naše zdraví, je třeba konzumovat jen tu nejkvalitnější, tedy s obsahem kakaa minimálně 70 % a výše. A přece jen se držet hesla: všeho s mírou! Ale tak je tomu u všeho... Takže ochutnejte lahodnou čokoládu Balance.
Kategorii Čokolády najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.