Ať už připravujete šťavnaté maso, zeleninu nebo omáčku a chcete docílit skvělé chuti pokrmu, dochucovadla v podobě nejrůznějšího koření by neměla chybět. Při výběru koření a nejrůznějších kořenících směsí a dochucovadel, dávejte přednost těm, které neobsahují glutaman sodný.
Nové koření se používá především k masu, rybám, zvěřině, do polévek,…
69 Kč
Bobkový list celý se především používá jako koření do omáček.
59 Kč
Kardamom patří spolu s vanilkou a šafránem mezi nejdražší koření na…
142 Kč
Skořice v biokvalitě, používá se k ochucení, má velmi příjemnou vůni…
69 Kč
Kardamom patří spolu s vanilkou a šafránem mezi nejdražší koření na…
130 Kč
Koření pro lepší aroma před použitím rozdrobit nebo rozdrtit v…
165 Kč
Kategorii Koření a dochucovadla najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Ať už připravujete šťavnaté maso, zeleninu nebo omáčku a chcete docílit skvělé chuti pokrmu, dochucovadla v podobě nejrůznějšího koření by neměla chybět. Při výběru koření a nejrůznějších kořenících směsí a dochucovadel, dávejte přednost těm, které neobsahují glutaman sodný.
Kategorii Koření a dochucovadla najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.