Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Mouka celozrnná žitná vhodná na každodenní pčečení, pečivo je…
31 Kč
Tato směs na tmavý bezlepkový chléb je vyrobena z přirozeně…
96 Kč
Pohanková mouka bez lepku vhodná pro sladké i slané vaření.
42 Kč
Přirozeně bezlepková směs je vhodná na pečení a to i bez použití…
99 Kč
Bezlepková mouka na chleba, rohlíky, kynuté těsto a vše s kvasnicemi
119 Kč
Tato bezlepková mouka je vhodná na pečení sladkých moučníků a pokrmů…
109 Kč
Příjemně křupavá a zároveň přirozeně bezlepková. Použijte ji jako…
22 Kč
Chlebová mouka pšeničná umí dát pečivu tmavší barvu, pevnější…
53 Kč
Arašídová mouka je ideální pro bezlepkové pečení, příznivce Paleo…
136 Kč
Výhodná cena
Organis kokosová mouka se vyrábí z dužiny čerstvě sklizených…
69 Kč
Jedná se o přirozeně bezlepkovou potravinu připomínající chutí i vůní…
65 Kč
Vyvážená směs kvalitních ingrediencí pro přípravu klasického bílého…
109 Kč
Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn, proto má…
49 Kč
Celozrnná mouka špaldová má oříškovou vůni a je mletá z celého zrna,…
56 Kč
Přirozeně bezlepková mouka vhodná na pečení, zahušťování i přípravu…
24 Kč
Krupice, která je vhodná na výrobu tortil, kaší nebo knedlíků.
35 Kč
Kukuřičná mouka polohrubá BIO. Základ pro kaše, noky a zlatavé…
34 Kč
Díky dobře vyvážené směsi z vysoce kvalitních surovin snadno…
115 Kč
Kukuřičný škrob neobsahuje lepek, je vhodný pro osoby s intolerancí.
38 Kč 34 Kč -11 %
◉
NAD 499 KČ SLEVA 15 %
Lněná mouku využijete k zahušťování koktejlů, omáček a polévek. Je…
34 Kč
Mouka celozrnná pšeničná v bio kvalitě vhodná pro pčečení.
49 Kč
Celozrnná mouka vhodná pro slané i sladké pečení.
29 Kč
◉
NAD 499 KČ SLEVA 15 %
Kokosová mouka je přirozeně bezlepková. Díky vysokému obsahu bílkovin…
39 Kč
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.