Bezlepková mramorová bábovka.
99 Kč
Přirozeně bezlepková mouka smetanově bílé barvy je lehká a dobře…
86 Kč
Bezlepková směs Nomix je vhodná k přípravě kynutých, třených i…
119 Kč
Bezlepková rýžová mouka je výbornou náhradou za pšeničnou mouku při…
29 Kč
Směs na bílý bezlepkový chléb je vyrobena z přirozeně bezlepkových…
96 Kč
Jemná rýžová krupička je vyrobena z rýžové mouky vysoké kvality, je…
39 Kč
Lahůdkové droždí je výborný pomocník v kuchyni – ochutí a zvýrazní…
59 Kč
Směs na celozrnné pečivo je vyvážená směs vybraných ingrediencí s…
115 Kč
◉
NAD 499 KČ SLEVA 15 %
Tapioková mouka je zdravým zdrojem karbohydrátů s nízkým obsahem…
102 Kč
Špaldová mouka je bohatá na bílkoviny s vysokým obsahem lepku, je…
56 Kč
Špaldová celozrnná mouka je plnohodnotnou moukou z celých zrn a…
49 Kč 40 Kč -18 %
◉
Navíc sleva 15 %
Směs na bezlepkový chléb s nízkým obsahem sacharidů a cukru.
46 Kč 44 Kč -4 %
◉
NAD 499 KČ SLEVA 15 %
Přirozeně bezlepková kokosová mouka v BIO kvalitě s vysokým obsahem…
90 Kč
Dobrota nejen pro celiaky. Přirozeně bezlepkový čokoládový dort z…
79 Kč
Doplněk stravy
Mandlovou mouku lze použít na pečení, vaření, na přípravu krémů, k…
176 Kč 172 Kč -2 %
Hrníčkový dortík je dezert, který za pár minut proměníte v teplý…
29 Kč
Bezlepková dýňová mouka, vhodná na pečení a zhušťování, vhodná pro…
35 Kč 34 Kč -3 %
Bezlepková plantejnová mouka ze zelených banánů, vhodná do…
86 Kč 85 Kč -1 %
Hraška neobsahuje lepek a používá se k zahušťování polévek, omáček,…
189 Kč
Bezlepková směs vhodná k výrobě cukroví a sušenek.
125 Kč
Chlebová mouka je vhodná nejen na chleba, ale i na zdravější sladké i…
47 Kč
100 % kokosová mouka vyráběná z dužiny čerstvě nasbíraných kokosových…
95 Kč
Bezlepková mouka na bramborové těsto.
80 Kč
Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.