Výhodná cena
Mandle jádra mají lahodnou chuť a jsou vynikajícím zdrojem vitamínů,…
219 Kč 209 Kč -5 %
NAD 499 Kč DOPRAVA ZDARMA
Loupaná jádra sladkých mandlí jsou nepražená a nesolená, vhodné jak k…
159 Kč
Mandle pražené solené pro zdravé mlsání.
340 Kč
Kvalitní mandle v kombinaci s mléčnou čokoládou.
169 Kč
Varianta oblíbených mandlí s uzenou příchutí.
175 Kč
Kvalitní křupavé mandle polité bílou čokoládou a posypané vrstvou…
192 Kč 189 Kč -2 %
Celá přírodní loupaná jádra mandlí pro zdravé mlsání.
309 Kč
Výhodná cena
Představují výborný doplněk jídelníčku, jsou zdrojem vitamínů,…
319 Kč 269 Kč -16 %
Mandle jádra mají lahodnou chuť a jsou vynikajícím zdrojem vitamínů,…
100 Kč
◉
Navíc sleva 15 %
Křupavé pražené mandličky v bílé čokoládě se slaným karamelem
189 Kč
Výhodná cena
Mandle jádra jsou nejen skvělou rychlou svačinkou, ale své využití…
119 Kč 114 Kč -4 %
Mandle lupínky natural pro zdravé mlsání.
289 Kč
Mandle v čokoládě s japonským zeleným čajem matcha vyvolávají…
82 Kč
Varianta oblíbených mandlí s uzenou příchutí.
55 Kč
Pražená jádra mandlí v bílé čokoládě s mletou kávou, v hořké čokoládě…
135 Kč
Konzumace mandlových oříšků posiluje imunitu, dodáva pevnost svalů a…
239 Kč
Výhodná cena
Loupané, pražené a solené mandle.
199 Kč 159 Kč -20 %
Křupavé pražené mandle v lahodné mléčné a bílé čokoládě, obalené…
86 Kč 69 Kč -20 %
3 za cenu 2
Spojení low carb bílé čokolády a celých mandlí v kombinaci s kokosem…
89 Kč
3 za cenu 2
Spojení low carb mléčné čokolády a celých mandlí vytváří dokonalý…
82 Kč
◉
Navíc sleva 15 %
Pražené mandle v bílé čokoládě se slaným karamelem.
59 Kč
Oblíbené mandle v slané variantě.
65 Kč
Varianta oblíbených mandlí s uzenou příchutí.
99 Kč
Mandle se vyznačují bohatým nutričním složením a vynikající chutí. Jsou zdrojem zdravých tuků, bílkovin, vlákniny, vitamínů a minerálů.
Mandle obsahují také antioxidanty. Kromě vitamínu E obsahují mandle i polyfenoly.
Minerály, které obsahují mandle, jsou například mangan, hořčík, železo a vápník.
Oloupat mandle umožňuje odstranit hnědou slupku, která obaluje bílou mandli uvnitř. Jak snadno oloupat mandle?
Proč jíst mandle? Mandle obsahují mnoho živin prospěšných pro zdraví.
Mandle jsou vysoce výživné a nabízejí bohatý zdroj vitaminů, minerálů, proteinů, tuků a vlákniny. Orientační přehled nutričních hodnot mandlí na 100 gramů:
Bílkoviny: 21 g
Tuky: 49 g
Sacharidy: 22 g
Vitamíny a minerály
Antioxidanty
Kalorická hodnota mandlí na 100 g je přibližně 575 kcal.
V nabídce na Lékárna.cz zakoupíte také mandle bez přidaného cukru.
Na Lékárna.cz naleznete širokou nabídku mandlí. Mandle v akci, mandle 1 kg balení, mandle v cukru nebo také mleté
mandle. Nezapomeňte, že kromě mandlí si můžete zakoupit také sušené plody, semínka a další zdravé pochoutky do
kapsy.
Pražené mandle jsou oblíbenou variantou mandlí, která získává na popularitě díky intenzivnější chuti. Pražení mandlí je
proces, při kterém se mandle tepelně upravují, čímž se zesílí jejich přirozená oříšková chuť a zlepší se jejich textura.
Když jsou mandle obaleny v čokoládě, přidává to další rozměr chuti. Hořkost čokolády vyváží sladkost
mandlí a naopak mléčná čokoláda potěší všechny milovníky sladkých dobrot.
Uzené mandle jsou slanou variantou obyčejných mandlí, které procházejí procesem uzení, aby získaly charakteristickou
kouřovou chuť. Obvykle obsahují uzené mandle více soli a přídavek koření pro zvýraznění chuti.
Loupané mandle jsou mandle, ze kterých byla odstraněna hnědá kůra (slupka), čímž zůstává jen bílá vnitřní část ořechu.
Zakoupením loupaných mandlí ušetříte čas při loupání mandlí.
Blanšírované mandle jsou krátce povařeny ve vřelé vodě, posléze následuje okamžité zchlazení v ledové vodě. Tento
postup slouží k odstranění slupky, která obaluje jádro mandlí. Blanšírované mandle mají jemnější texturu a mírnější chuť
oproti neloupaným mandlím.
Mandle v těhotenství mohou být velmi prospěšné, ale je třeba být opatrný také ohledně potencionálního rizika vzniku alergie na mandle. Zároveň je v těhotenství důležité konzumovat mandle s mírou kvůli jejich vysokému obsahu kalorií a tuků.
Je důležité, aby lidé s alergií na mandle zcela vyhnuli konzumaci mandlí a všech produktů, které je obsahují.
Kategorii Mandle najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Mandle se vyznačují bohatým nutričním složením a vynikající chutí. Jsou zdrojem zdravých tuků, bílkovin, vlákniny, vitamínů a minerálů.
Mandle obsahují také antioxidanty. Kromě vitamínu E obsahují mandle i polyfenoly.
Minerály, které obsahují mandle, jsou například mangan, hořčík, železo a vápník.
Oloupat mandle umožňuje odstranit hnědou slupku, která obaluje bílou mandli uvnitř. Jak snadno oloupat mandle?
Proč jíst mandle? Mandle obsahují mnoho živin prospěšných pro zdraví.
Mandle jsou vysoce výživné a nabízejí bohatý zdroj vitaminů, minerálů, proteinů, tuků a vlákniny. Orientační přehled nutričních hodnot mandlí na 100 gramů:
Bílkoviny: 21 g
Tuky: 49 g
Sacharidy: 22 g
Vitamíny a minerály
Antioxidanty
Kalorická hodnota mandlí na 100 g je přibližně 575 kcal.
V nabídce na Lékárna.cz zakoupíte také mandle bez přidaného cukru.
Na Lékárna.cz naleznete širokou nabídku mandlí. Mandle v akci, mandle 1 kg balení, mandle v cukru nebo také mleté
mandle. Nezapomeňte, že kromě mandlí si můžete zakoupit také sušené plody, semínka a další zdravé pochoutky do
kapsy.
Pražené mandle jsou oblíbenou variantou mandlí, která získává na popularitě díky intenzivnější chuti. Pražení mandlí je
proces, při kterém se mandle tepelně upravují, čímž se zesílí jejich přirozená oříšková chuť a zlepší se jejich textura.
Když jsou mandle obaleny v čokoládě, přidává to další rozměr chuti. Hořkost čokolády vyváží sladkost
mandlí a naopak mléčná čokoláda potěší všechny milovníky sladkých dobrot.
Uzené mandle jsou slanou variantou obyčejných mandlí, které procházejí procesem uzení, aby získaly charakteristickou
kouřovou chuť. Obvykle obsahují uzené mandle více soli a přídavek koření pro zvýraznění chuti.
Loupané mandle jsou mandle, ze kterých byla odstraněna hnědá kůra (slupka), čímž zůstává jen bílá vnitřní část ořechu.
Zakoupením loupaných mandlí ušetříte čas při loupání mandlí.
Blanšírované mandle jsou krátce povařeny ve vřelé vodě, posléze následuje okamžité zchlazení v ledové vodě. Tento
postup slouží k odstranění slupky, která obaluje jádro mandlí. Blanšírované mandle mají jemnější texturu a mírnější chuť
oproti neloupaným mandlím.
Mandle v těhotenství mohou být velmi prospěšné, ale je třeba být opatrný také ohledně potencionálního rizika vzniku alergie na mandle. Zároveň je v těhotenství důležité konzumovat mandle s mírou kvůli jejich vysokému obsahu kalorií a tuků.
Je důležité, aby lidé s alergií na mandle zcela vyhnuli konzumaci mandlí a všech produktů, které je obsahují.
Kategorii Mandle najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.